Jump to content

Compatibiliteit Vectorworks op macOS Catalina


Guest ivdh

Recommended Posts

Werk je met Mac, dan hebben we belangrijk nieuws voor je. 
Sinds Apple in juni zijn macOS 10.15-versie Catalina aankondigde, zijn we begonnen met het testen van de bètaversie om de impact op Vectorworks 2019 en 2020 in kaart te brengen. We willen je immers steeds de beste gebruikerservaring bieden.

Tijdens het testen hebben we enkele issues kunnen identificeren. Die problemen worden deels aangepakt in de huidige Service Pack 5.2. van Vectorworks 2019. Omdat we op dit moment alleen bètaversies van Apple kunnen testen, blijven we liever voorzichtig. Daarom raden we aan te wachten met een upgrade naar dit nieuwe besturingssysteem tot SP6, dat in november beschikbaar zal zijn. Diezelfde terughoudendheid wordt aangeraden voor het gebruik van het nieuwe Vectorworks 2020, dat in oktober gelanceerd wordt in de Benelux

Wil je vlot in Vectorworks blijven werken? Stel dan de upgrade naar macOS Catalina nog heel even uit tot we je een volledige compatibiliteit kunnen garanderen. Je vindt de meest recente informatie steeds op het technisch forum van ontwikkelaar Vectorworks, Inc.
 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information