Jump to content

compatibiliteitsproblemen tussen de nieuwste macOS-versies, 14.4, 14.4.1, en Vectorworks.


Recommended Posts

We wilde een belangrijke update geven over compatibiliteitsproblemen tussen de nieuwste macOS-versies, 14.4, 14.4.1, en Vectorworks.

 

Vectorworks heeft aanzienlijke problemen geïdentificeerd met de recente macOS Sonoma 14.4-updates, die voor klanten tot onverwachte vertragingen, crashes en afwijkingen in de afdrukgrootte hebben geleid. Deze crashes zijn voornamelijk waargenomen op systemen met externe beeldschermen en treden vaak op nadat de computer uit de slaapstand is gehaald. Apple is momenteel bezig met het aanpakken van deze problemen en we wachten op een oplossing in een komende macOS-update.

In de tussentijd raden we ten zeerste af om te upgraden naar macOS 14.4 of macOS 14.4.1 om mogelijke verstoringen van uw workflow te voorkomen. Als u al een upgrade heeft uitgevoerd en deze problemen ondervindt, raden we u aan externe beeldschermen los te koppelen.

We houden de situatie in de gaten en houden onze gemeenschap op de hoogte van eventuele ontwikkelingen zodra deze beschikbaar komen.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information