Jump to content

Vacature bij Design Express NL (Gouda) | Productspecialist Vectorworks


Jaco van Vliet

Recommended Posts

Over de vacature

Leuk dat je interesse hebt voor deze functie. Graag vertellen we je er meer over.

We zijn op zoek naar een collega die een meer dan gemiddelde kennis heeft van software (m.n. Vectorworks) en ook iets weet heeft van hardware. 

Die lol heeft in het helpen van klanten als het gaat om simpele vragen tot aan begeleiding van klanten op locatie om hen bij te staan in het opzetten en uitrollen van een (nieuwe) workflow.

 

Verantwoordelijkheden

In een klein team, met verantwoordelijkheidsgevoel voor elkaar en onze klanten, probeer je iedere vraag, groot of klein, tot een oplossing te brengen. En nee, dat lukt lang niet altijd meteen omdat het over een breed spectrum gaat, maar dat is niet erg. Je gaat dan zelf op onderzoek uit om de vraag alsnog te kunnen beantwoorden of je vraagt het aan (internationale) collega's. Zo werkt dat bij Design Express. Samen vormen we één grote kennisbank wat je de mogelijkheid geeft om je eigen kennis dagelijks te verbreden.

 

Kwalificaties

In dit werk is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Mondeling en schriftelijk. Omdat we onderdeel zijn van een internationaal werkend bedrijf is het handig als je je ook in het Engels verstaanbaar kan maken.

De meeste collega's hebben een HBO/TU-achtergrond, maar is geen must. Het geeft alleen wel iets aan over het benodigde werk- en denkniveau om onze klanten verder te kunnen brengen. We willen graag aan hun zijde staan als kennispartner.

Deeltijd werken of deels vanuit thuis werken is mogelijk, maar de voorkeur gaat uit naar een collega die fulltime kan werken de komende jaren en die ten minste 3 dagen in de week op ons kantoor in Gouda kan zijn.

Natuurlijk is het een pre als je al kennis hebt van Vectorworks. Een must is in ieder geval kennis van een vergelijkbaar pakket.

Je beleeft plezier aan ontdekken van nieuwe softwarepakketten. Vanuit dat enthousiasme heb je die doorgaans snel onder de knie. Je hoeft geen hardwarespecialist te zijn, maar specificaties van een computer zeggen je wel wat. Of het nu Windows of Mac is.

 

Design Express

Wie wij zijn en wat wij doen heb je natuurlijk allang gelezen op onze site.

Wat je daar niet leest is dat wij enorm waarde hechten aan collegialiteit. Natuurlijk hebben we als bedrijf onze ambities en doelen alleen die behalen we niet als het teamverband hapert. Daarom is wie jij bent heel belangrijk voor ons en daarom gaan we graag met je in gesprek.

 

In deze paar zinnen kan ik niet alles vatten wat je nieuwe baan bij ons omvat. Bel me daarom gerust even. Dan kan op 0182 - 756 660 en vraag naar Jaco van Vliet.

 

O ja, arbeidsvoorwaarden.. die hebben we natuurlijk ook. Heel belangrijk.. maar zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Laten we dan eerst even met elkaar kennismaken. Kijken of we bij elkaar passen en dan gaan we zeker in gesprek over passende arbeidsvoorwaarden (want we zoeken geen mensen die bij ons komen werken sec voor de arbeidsvoorwaarden want die passen niet in ons team als je begrijpt wat ik bedoel).

 

Edited by Jaco van Vliet
Link to comment
Share on other sites

  • Jaco van Vliet changed the title to Vacature bij Design Express NL (Gouda) | Productspecialist Vectorworks
×
×
  • Create New...

Important Information