Jump to content

Bureau/freelancer voor 3D visualisaties in Vectorworks


ISOPROC

Recommended Posts

De opdracht

Bij ISOPROC zijn wij op zoek naar iemand (bureau of freelancer) die ons kan helpen met het maken van 3D visualisaties als degene in bijlage, waarbij de producten realistisch herkenbaar zijn.

Daarbij willen wij een huis in een bepaalde standaardconfiguratie maken, waarbij er:

  • algemene renders gemaakt kunnen worden van het hele huis
  • individuele lagen van het huis geopend kunnen worden waarna opnieuw renders gemaakt kunnen worden
  • renders gemaakt kunnen worden waarbij wordt ingezoomd op bepaalde bouwdetails (ramen, plat dak,...) .

In eerste instantie gaat het over een 20 tal renders.

Werken met Vectorworks is daarbij een zeer grote plus. 

Het is de bedoeling dat we worden ondersteund in het opzetten van dit project en de eerste 20 renders. Het is een mogelijkheid dat na verloop van tijd onze interne mensen zelf (na opleiding) de verdere ontwikkeling verder zetten en dus vrijelijk kunnen beschikken over de oorspronkelijke files zonder copyright issues.

Ziet u het zitten om ISOPROC met dit project te helpen?

Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar arnout.ulenaers@isoproc.be. Dan kunnen we verder afstemmen.

Extra informatie

Het is niet uitgesloten dat we op termijn digitaal rondwandelen in dat huis, en het animeren van de producten voor video's m.b.t. plaatsingsinstructies zouden mogelijk maken. Maar in eerste instantie valt dat nog niet binnen de scope.

Over ISOPROC

ISOPROC produceert en verdeelt producten en totaaloplossingen voor de bouwschil van residentiële, appartements- en tertiaire gebouwen. Onder meer: isolatie, luchtdichting, onderdaken, wandbescherming en hun toebehoren. Via een uitgebreid netwerk van vakhandels leveren wij onze producten bij aannemers die willen kiezen voor hoge kwaliteit en goede bouwpraktijk. Met onze producten willen we bovendien niet enkel bijdragen aan meer energie-efficiëntie, maar ook aandacht hebben voor circulariteit en een zo gunstig mogelijke levenscyclus (LCA). Zo willen wij bijdragen aan het klimaat, aan een volhoudbare samenleving en de toekomstige generaties. Als gepassioneerd familiebedrijf en pionier in duurzaam bouwen zitten competentie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en menselijkheid in ons DNA. Naast de verdeling van bouwmateriaal zetten we dan ook stevig in op opleidingen, metingen en technisch advies.

#Celit #iQ3cellulose #proclima #Nativo #triotherm+ #blowerdoor

3D-House-pro-clima-klein.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
×
×
  • Create New...

Important Information